O kompaniji

DRVOPRODEX

PRETVORITE VAŠU KUĆU IZ SNOVA U REALNOST

Kvalitet proizvoda i dobra unutrašnja organizacija je ključ uspjeha svakog proizvodnog preduzeća, kako na domaćem tako i na inostranom tržištu.

Preduzeće Drvoprodex d.o.o. je, upravo, iz tih razloga pronašlo svoj put do kupca van granica naše zemlje, učvrstilo poziciju na inostranom tržištu i na najbolji način prezentuje našu, domaću, proizvodnju.

Danas, preduzeće izvozi preko 95% ukupne proizvodnje u inostranstvo. Najveći uvoznici naših proizvoda su zemlje EU i to Italija, Njemačka, Francuska, Austrija, Holandija. Ostvarena je uspješna saradnja i sa zemljama Azije, Amerika, ali i brojnim zemljama iz regiona.

Parametri kao što su rast prodaje, povećanje kapaciteta proizvodnje, rast broja zaposlenih, inovacije i ulaganje u tehnologiju, široka paleta proizvoda i uspješan plasman istih kao i referentne preporuke, potvrđuju pravi pristup na kome je bazirano poslovanje.

Zadovoljstvo kupaca je na prvom mjestu, a isto postižemo pružanjem niza mogućnosti prilikom odabira proizvoda. Biranjem dimenzije, sortiranja, završne obrade kao i mogućnostima uspostavljanja saradnje u pogledu postavki, garancija na kvalitet proizvoda i uputstava za njihovo održavanje, garancija je kupcima da je u pitanju pametna investicija u kojoj će uživati čitavog života.

Stalno ulaganje u savremene tehnologije i kontinuirano stručno usavršavanje zaposlenih ključni su za izvrstan kvalitet naših proizvoda.

Proizvodnja hrastovog parketa Banja Luka

NAŠ POČETAK

Drvoprodex d.o.o. je porodična firma koja je osnovana 1992. godine. Na početku je proizvodnja bila bazirana na rezanu građu, a od 1999. godine firma proširuje proizvodni asortiman i počinje sa proizvodnjom parketa. 2001. godine preduzeće započinje proizvodnju masivnih podova, a 2008. uvođenjem linije za proizvodnju višeslojnih podova ,učinjen je značajan iskorak u širenju asortimana proizvodnje. U skladu sa željama i zahtjevima kupaca, a u korak sa razvojem tehnologija i inovacijama u mogućnosti smo ponuditi različite završne obrade, a primjenom najsavremenijih tehnika i na najsavremenijim tehnologijama.

Drvo je oduvijek bilo usko povezano sa životom čovjeka i veoma poštovano u svim kulturama i vremenima.

Veoma je dragocjena sirovina, laka za obradu i upotrebljiva u različite svrhe.

Drvoprodex Banja Luka - proizvodnja parketa Bosna i Hercegovina