„Drvoprodex“ na sajmu „Domotex 2020“ uz podršku USAID WHAM projekta

Sigurni smo da ste se već upoznali sa veoma uspešnom firmom „Drvoprodex“ koja je zbog svoje vrhunske usluge, kvalitetne ponude i profesionalnog odnosa prema kupcima zaslužila da nosi titulu jednog od najvećih proizvođača parketa u regiji. U njihovom asortimanu ponaći ćete višeslojne podove i parkete koji su svoje mesto našli i na zapadnoevropskom tržištu, a zbog ekološke osveštenosti, racionalnog ponašanja prema otpadu i konstantnom ulaganju u savremene tehnologije i stručnom usavršavanju kadra, sigurni smo da će se se pozicionirati i u daleko širim okvirima i da će kvalitet proizvoda „Drvoprodex“ firme biti i u budućnosti prepoznat.

S tim u vezi, „Drvoprodex“ je već počeo sa pripremama za sajam „Domotex 2020“, koji će se održati januara 2020. godine u Hanoveru, u Nemačkoj, a koji je fokusiran na podne obloge. Podsetimo, na istom sajmu dve godine ranije „Drvoprodex“ je svojim asortimanom i kvalitetom privukao pažnju, te potvrdio postojeće saradnje, ali i sklopio nove. Kada govorimo o sajmu „Domotex 2020“ važno je naglasiti da je ključna tema za narednu godinu „Atmosfera“ i da su svi izlagači pozvani da izlože podove i podne obloge koji doprinose dobrobiti, prirodnosti i održivosti – zapravo da se fokusiraju na ekološki zdrave opcije kada su podovi u pitanju, a to je, zaključujete, pravo mesto i poziv za predstavljanje firme „Drvoprodex“.

Kako smo naglasili, „Drvoprodex“ ne prestaje sa usavršavanjem – kako stručnosti kadra, tako i proizvoda koje ima u svojoj ponudi, stoga ne čudi što će se ovoga puta pojaviti u novom svetlu i iznova otići stepenik više. Naime, naredne godine „Drvoprodex“ na sajmu „Domotex 2020“ prezentuje se uz podršku USAID WHAM projekta – Projekta razvoja radne snage i većeg pristupa tržištima, Privredne komore Republike Srpske, zbog čega opravdano verujemo da će u budućnosti biti još bolji.

Radujemo se uspehu i rastu Drvoprodexa i želimo da vam ponosno i što češće javljamo da su iznova otišli na još jedan stepenik više u svom poslovanju, a za sada ćemo sačekati utiske i priznanja koje verujemo da će dobiti na predstojećem sajmu!