Sajam Domotex

Drvoprodex, vodeća kompanija za proizvodnju i prodaju kvalitetnih podova od drveta, nedavno je učestvovala na sajmu Domotex, koji se održao u Hannoveru, Nemačka. Domotex je najveći međunarodni sajam podova i tepiha, koji okuplja vodeće kompanije iz industrije podova i tepiha, kao i profesionalce i stručnjake iz ove oblasti.

Drvoprodex je sa ponosom izlagao na ovom prestižnom događaju, predstavljajući svoje najnovije proizvode i tehnologije. Naši podovi su se izdvojili po kvalitetu, dizajnu i ekološkoj održivosti, što je privuklo veliku pažnju posetilaca sajma. Ovaj sajam je bio odlična prilika za drvoprodex da pokaže svoju stručnost u oblasti drvne industrije i da uspostavi nova poslovna partnerstva.

Učestvovanjem na ovom događaju, potvrdili smo svoju poziciju kao lideri u proizvodnji podova od drveta. Posetioci sajma Domotex mogli su da vide najnovije trendove, tehnologije i dizajne u industriji podova i tepiha, kao i da prisustvuju brojnim radionicama, seminarima i predavanjima koje su držali stručnjaci iz ove oblasti. Domotex privlači posetioce iz celog sveta, a njegova reputacija kao vodećeg sajma u industriji podova i tepiha raste iz godine u godinu. To ga čini idealnom platformom za kompanije koje žele da predstave svoje proizvode i usluge na globalnom nivou i da uspostave nove poslovne kontakte i saradnje.

Drvoprodex je ponosan na svoje učešće na sajmu Domotex i radujemo se budućim izlaganjima na ovom i drugim sličnim događajima širom sveta.